به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان ، مدیرکل بهزیستی در این آیین با اشاره به پیچیدگی فعالیت های حوزه اجتماعی ، همت کارشناسان این بخش برای پیشبرد امور به طور اثر بخش را از ویژگی های ارزشمند این حوزه معاونت دانست و افزود : نگرش علمی و آکادمیک در صورتی می تواند منشاء اثر باشد که در برنامه های عملیاتی تبلور یابد و این ظرفیت در اختیار گره گشایی از مسائل اجتماعی استان قرار گیرد تا از شیوع و بروز بسیاری از مسائل اجتماعی جلوگیری شود .
وی با بیان اینکه حوزه معاونت امور اجتماعی بهزیستی محوریت حل و فصل مسائل اجتماعی را برعهده دارد؛ گفت : باید این حوزه تخصصی با درک عمیق از شرایط اجتماعی موجود در سطح استان بر مینای وظایف ذاتی خود با مدیریت این مسائل ، زمینه را برای دستیابی به جامعه ای پویا و سالم فراهم آورد .
صادق زاده مطالبه گری به موقع و البته قانونی کارشناسان حوزه اجتماعی را یکی از وظایف مهم این حوزه معرفی کرد و اظهار داشت : باید توان کارشناسی برای هماهنگی های بین بخشی و ورود شرکای اجتماعی دولتی به میدان مسائل اجتماعی و رفع موانع و محدودیت ها به کار گرفته شود .
مدیرکل بهزیستی استان کرمان با یادآوری این نکته که به هرحال در جریان ساماندهی مسائل اجتماعی احتمال و خطر وجود دارد ، عنوان کرد : باید در حد منطقی و معقول هر گونه احتمال را پذیرفت و هوشمندانه برای پیشگیری و مداخله در مسائل اجتماعی موانع را برطرف و اقدامات اصولی را توسعه داد .
محمود منصوری معاون سابق امور اجتماعی با قدردانی از همکاریهای ارزشمند کارشناسان حوزه معاونت ، گفت : آنچه که انجام شده حاصل کارگروهی همکاران و همراهی و حمایت ارزشمند مجموعه مدیریت بهزیستی استان بوده است .
وی با اشاره به ماهیت پیچیده و ناپایدارمسائل اجتماعی افزود : باید بپذیریم که پیچیدگی و نا پایداری از ویژگی های بارز این مسائل است و به دلیل همین ویژگی ها ، طراحی یک برنامه برای حل و کنترل یک مسئله اجتماعی حتی در کوتاه مدت نیز ممکن است کارایی و اثر بخشی خود را از دست بدهد و در نتیجه کار در حوزه اجتماعی مهم و البته بسیار سخت می شود.
منصوری حمایت همه جانبه از طرح ها و برنامه های این حوزه معاونت را ضامن موفقیت دانست و اظهار داشت : صٍرف نگاه تخصصی و علمی به مسائل اجتماعی نمی تواند به حل ، کاهش یا کنترل این مسائل کمک کند .بلکه باید شرایط و ویژگی های هر مسئله یا پدیده اجتماعی را هم در نظر گرفت .
علیرضا وحید زاده معاون جدید امور اجتماعی بهزیستی استان نیز با قدردانی از حسن اعتماد مدیرکل بهزیستی ، بر لزوم پیشبرد اهداف حوزه امور اجتماعی از طریق مدیریت مشارکتی تاکید نمود و ابراز امیدواری کرد با استفاده و بهره مندی از این شیوه در حوزه معاونت امور اجتماعی بتوان از حداکثر ظرفیت و توان علمی و عملی کارشناسان در پیشبرد امور استفاده کرد .















نظر شما