به گزارش روابط عمومی، نماینده معظم ولی فقیه در استان وامام جمعه اردبیل در دیدار با معلولان مرکز توانبخشی حضرت ابوالفضل (ع) اردبیل گفت: عزیزانی که مجموعه توانبخشی حضرت ابوالفضل (ع) را اداره می کنند اخیراً همت های بزرگ داشته و مجموعه حاضر را بازسازی، تعمیر و تجهیز نموده اند که خوشبختانه مرکز توانبخشی حضرت ابوالفضل(ع) در سطح کشور هم از لحاظ تغذیه، بهداشت و سایر موارد جزو مراکز استثناسی و مهم محسوب می شود.
امام جمعه اردبیل اظهارداشت: بنده بر خود لازم دانستم از نزدیک در این مرکز حضور یافته وبه تمامی دست اندرکاران دست مریزاد عرض کنم همچنین طی بازدیدی که صورت گرفت بحمداله بطور شایسته و در خور شرایط این عزیزان تدارک دیده شده و با مدیریت وافر اداره می شود.
سید حسن عاملی خاطر نشان ساخت: بنده از تمام همشهریان، خیرین و مردم شریف تقاضا می کنم حتماً به این مراکز و سایر مراکزی که در حال ارائه خدمات به اقشار مظلوم و محروم خدمت می کنند سری بزنند و با دیدار های خود تسلی بخش این عزیزان باشند.
وی ادامه داد: چنین مجموعه هایی با هزینه های هنگفتی اداره می شود که بخش عظیم این هزینه ها توسط خیرین، متمولین و عاقبت اندیشان نوعدوست استان تامین می شود بنابراین جادارد از نیات و حسنات تمامی خیرین قدردانی نمایم.
امام جمعه اردبیل اضافه کرد: حضور در چنین مجموعه هایی شایسته تر از جهاد عدیده هست هم اینکه انسان ها از نزدیک قضیه ها را مشاهده و مساعدت نمایند و هم اینکه صحت و عافیت از نعمات خاص خداوند بوده که انسان ها باید بعد از نظاره نمودن به افتادگان به خود نگریسته و بخود آیند.
عاملی یادآورشد: دنیا به مانند آیینه ای است که همه چیز را نمایان می سازد و هیچ چیزی بر آن پوشیده ومستور نمی ماند وظیفه ما این است آنهایی که در جامعه معلولیت دارند که بعضا خانواده های آنان قادر به نگهداری نیستند همگی دست به دست هم داده وبا صحت و سلامتی و بصورت شایسته اداره شوند
وی افزود: از تمام رده های سنی در این مرکز وجود دارد و مراقبت و نگهداری برخی از این عزیزان چقدر طاقت فرساست اما عزیزان وپرستارانی خاص و مورد عنایت قرار گرفته در کنار این عزیزان حاضر و ناظر بوده وبا جان ودل، عشق و علاقه و ایثار و فداکاری که نمی توان با چیز دیگری قیاس کرد به آنان رسیدگی می کنند.
امام جمعه اردبیل خاطر نشان کرد: احساس های انسانی در این مجموعه فوران می کند خوشبختانه برخی از خیرین استان با خدای خود معامله ای قبال وصف نموده و عاقبت خود را تضمین و برای سایرین هم الگویی مناسب شده اند لذا برای همه ما وظیفه هست که از چنین مجموعه های حمایت کنیم که دافع بلابوده و همچنین معامله کردن با پروردگار عالیمان قید شده و مسئولیت هایی را هم برای خانواده های ایجاد خواهد کرد.
وی در نهایت گفت: بحمداله مردم عزیز استان مردمانی عاطفی هستند وبا حس نوعدوستی و توسل به ائمه اطهار علیهم السلام با عشق و علاقه ستودنی در جهت حمایت از این عزیزان و محرومان تلاش می کنند که انشاالله خداوند به این عزیزان جزای خیر عطا نماید.
نظر شما