ظرفیت‌های کردستان در اجرای قانون حمایت از معلولان استفاده شود

استاندار کردستان گفت: باید از همه ظرفیت‌های استان برای اجرای قانون حمایت از معلولان و مناسب‌سازی استفاده شود.

آرش زره‌تن لهونی پیش از ظهر چهارشنبه در دهمین جلسه شورای توسعه استان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: برای موضوع معلولان وظیفه قانونی ما است که ابلاغیات را اجرا کنیم و براساس وظیفه انسانی نیز فراتر از مسئولیت محوله راهکارهایی را برای حل مشکلات در نظر بگیریم.

وی با بیان اینکه اگر قانونی ابلاغ شده و اجرا نشود پذیرفتنی نیست گرچه موانعی وجود دارد و باید برای افکار عمومی تبیین شود، افزود: ساختمان‌های که قدیمی هستند باید لحاظ شود که امکان مناسب‌سازی ندارد.

استاندار کردستان گفت: باید از همه ظرفیت‌های استان برای قانون حوزه معلولان استفاده کنیم و مواردی که در حد استانی قابل انجام است پیگیری و مباحث ملی نیز با مکاتبه دنبال شود تا شاهد رفع مشکلات معلولان باشیم.

برخی ساختمان‌های ادارات به دلیل قدیمی بودن امکان مناسب‌سازی ندارند

معاون امور عمرانی استاندار کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه برخی ادارات بدلیل قدیمی بودن ساختمان امکان مناسب‌سازی ندارند، افزود: یک درصد اعتبار شهرداری‌ها در دو سال اخیر موظف شدند که در مناسب‌سازی محیط کار کنند که در این زمینه اقداماتی انجام شده است.

کیومرث حبیبی اظهار کرد: عدم مشارکت مدیران در جلسات در تصمیم گیری‌ها تأثیر دارد.

ایجاد دبیرخانه مناسب سازی معلولان در شهرداری سنندج

شهردار سنندج نیز در این جلسه یادآور شد: برای نخستین بار دبیرخانه مناسب سازی در شهرداری ایجاد شد و صندلی و وسیله بازی ویژه معلولان در پارک‌های جدید ایجاد شده است.

انور رشیدی گفت: مناسب سازی معلولان در پارک‌های در دست احداث و سایر پارک‌هایی که در سنوات اخیر ایجاد شده با دیدگاه مناسب‌سازی انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: در دهه فجر امسال پنج دستگاه اتوبوس با دیدگاه مناسب سازی برای معلولان به ناوگان حمل و نقل اضافه می‌شود.

وی یادآور شد: یک دستگاه خودرو برای تردد دانش آموزان استثنایی در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است.

لزوم ایجاد فرصت‌های اجتماعی و مناسب‌سازی برای معلولان در کردستان

مدیرکل بهزیستی استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: در راستای حمایت از حقوق معلولان بخشنامه‌ای برای بهره‌مندی این قشر از امکانات و فرصت‌های اجتماعی و کاهش هزینه‌های درمانی ابلاغ شده است تا فرصت‌های برابر برای معلولان نیز ایجاد شود.

حسین رسولی افزود: دستگاه‌ها و ادارات در پروژه‌هایی که اجرا می‌کنند باید مناسب‌سازی معلولان را لحاظ کنند.

در دهمین جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی کردستان سه دستور کار در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و بانکی، مناسب‌سازی ادارات برای معلولان و پروژه‌های مصوب شده در کارگروه زیربنایی استان در بخش‌های اقتصادی بررسی شد.

ظرفیت‌های کردستان در اجرای قانون حمایت از معلولان استفاده شود

ظرفیت‌های کردستان در اجرای قانون حمایت از معلولان استفاده شود

ظرفیت‌های کردستان در اجرای قانون حمایت از معلولان استفاده شود

کد خبر 128168

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد