خراسان رضوی نیازمند راه اندازی مرکز مثبت زندگی ویژه ی ناشنوایان است

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی، اعضای هیات مدیره کانون ناشنوایان خراسان رضوی به همراه روسای کانون‌های ناشنوایان شهرستان‌های سبزوار، تربت حیدریه، نیشابور و قوچان در نشستی صمیمی با مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی دیدار و گفتگو نمودند. در این دیدار پیرامون رفع مسائل و مشکلات کانون ناشنوایان و ارتقای سطح خدمات بحث و تبادل نظر انجام گرفت.

سرپرست بهزیستی خراسان رضوی در این خصوص، گفت: عدم حضور مترجم در مراکز مثبت زندگی، دشواری‌های بسیاری را برای ناشنوایان تحت پوشش بهزیستی به وجود آورده است. مددکار و مددجو در فرآیند توانمندسازی، نیاز به برقراری ارتباط‌ و تعامل موثر با یکدیگر می‌باشند درحالی که ناشنوایان در این زمینه مشکلات متعددی دارند و همواره نیازمند حضور مترجم می‌باشند. یکی از راه‌حل‌های مرتفع ساختن این مشکل، واگذاری پرونده‌های افراد دارای معلولیت شنوایی به‌صورت متمرکز به یک مرکز مثبت زندگی است که مددکار آشنا با زبان اشاره نیز در آن مرکز به کارگیری شود.

مهدی برجی افزود: راه اندازی مرکز مثبت زندگی مختص افراد دارای معلولیت شنوایی، موجب افزایش تعامل، همکاری، تمرکز و ارتباط کانون ناشنوایان با بهزیستی خواهد شد و از این طریق قطعا به شیوه بهتری می‌توان در مسیر توانمندسازی افراد دارای اختلال شنوایی اقدام نمود. در حال حاضر این موضوع در قالب پیشنهاد عنوان گردیده و نیازمند بررسی ابعاد مختلف این طرح با دستورالعمل‌ها و ضوابط مد نظر می باشد و در صورت لزوم ، تلاش می گردد تا با ارائه ی این پیشنهاد به سازمان بهزیستی کشور ، ضمن رفع چالش ها مسیر تحقق آن هموار گردد.

کد خبر 128012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد