آغاز به کار تسهیلگران شغلی در مراکز مثبت زندگی بهزیستی شهرستان شوط

سهیلا قربان زاده رئیس اداره بهزیستی شوط گفت:مراکز مثبت زندگی با هدف تسهیل خدمات دهی در محلات و دسترسی آسانتر مددجویان در حال فعالیت هستند که تسهیلگران شغلی در این مراکز برای توانمندسازی جامعه هدف به کارگرفته شدند و هدف کلی کمک به پایدارسازی اشتغال مددجویان بهزیستی است.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی شوط؛
وی ارزیابی و نیازسنجی شغلی، راهنمایی و مشاوره شغلی شامل رغبت سنجی، شخصیت شناسی، استعدادیابی و تعیین مسیر شغلی، اجرای برنامه آماده سازی شغلی در ابعاد روانی، اجتماعی و اقتصادی تسهیل توسعه مهارتهای فردی شامل آموزش مهارت های فنی و حرفه ای، مهارت کارآفرینی و کسب و کار را از وظایف تسهیلگران شغلی ذکر کرد.
قربان زاده ، هدایت مسیر شغلی به صورت راهبری و پشتیبانی شغلی، تسهیلگری اشتغال در بخش خوداشتغالی خانگی و غیرخانگی و یا کاریابی در بخش غیردولتی، تسهیلگری اشتغال های گروهی و اجتماع محور نظیر گروههای همیار، تامین مالی خرد و صندوق های خرد محلی و تسهیلگری اشتغال حمایت شده ویژه افراد دارای معلولیت را از دیگر وظایف تسهیلگران شغلی دانست.

کد خبر 127949

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد