به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، دکتر سیدجواد حسینی، معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور در نشست مشاورین امور بانوان سازمان بهزیستی گفت: زنان باید اثرگذاری خود را نشان دهند.
وی با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اسلامی توانمندسازی زنان و فرصت آفرینی برای آنان رشد داشته است گفت: متاسفانه فرصت آفرینی متناسب با توانمند شدن زنان شکل نگرفته است و دچار واپس ماندگی فرهنگی شده است.
رییس سازمان بهزیستی با بیان اینکه ۴۹ درصد جمعیت ایران را زنان تشکیل می دهند گفت: در حالی که ۵۹ درصد کارکنان بهزیستی را زنان تشکیل می دهند اما از این تعداد تنها ۶ مدیر استانی و ۱۱ مدیر ستادی داریم که نشان می دهد با وجود توانمند شدن بانوان اما فرصت برای آنها متناسب با رشد توانمندیهای شان ایجاد نشده است.
وی ادامه داد: این موضوع حتی در بخش غیر دولتی نیز دیده می شود. در بخش CBR تعداد ۱۴۵۰ بانوی مددکار (۶۵درصد کل مددکاران) فعال هستند و ۷۶ درصد مشاورین نیز زن هستند اما از ۲۰ هزار مرکزی که در بخش غیر دولتی مجوز دادیم تنها ۳۲ درصدشان مدیریت زنانه دارند.
وی ادامه داد: معتقدم فاصله بین توانمندسازی و فرصت آفرینی می بایست از بین رود. جامعه باید زنانه شود چون اینگونه عادلانه تر، پاک تر، صادقانه تر و مادرانه تر شده و ما به جامعه با اخلاق مادرانه نیاز داریم.
معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور در جمع مشاوران امور بانوان سراسر کشور با بیان اینکه به اندازه ای که زنان توانمند شده اند برای آنها فرصت آفرینی محقق نشده است ودر این زمینه با نوعی توسعه نامتقارن مواجهیم خطاب به بانوان گفت: گرچه پس از انقلاب زنان مسیر توانمندی پرشتابی را طی کرده اند و فرصت های خوبی را هم بدست آورده اند اما متاسفانه فرصت آفرینی متناسب با توانمند شدن زنان توسعه نیافته است و از این حیث دچار نوعی واپس ماندگی فرهنگی شده ایم.
کد خبر 124951
نظر شما