۴۰ درصد ادارات دولتی کردستان مناسب‌سازی شده است

۳۲ هزار و ۵۰۰ نفر معلول در استان کردستان تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند که ۴۷ درصد از این معلولان دارای معلولیت شدید و خیلی شدید هستند.

وی افزود: قریب به ۸۱ درصد از جامعه تحت پوشش سازمان بهزیستی افراد دارای معلولیت هستند و بیشترین ماموریت‌های این سازمان در این حوزه است.

مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: سازمان بهزیستی که متولی سلامت اجتماعی است دارای یک رویکرد تلفیقی شامل رویکرد حمایتی، توانمندی، توانبخشی، امدادی و تخصصی است.

رسولی ادامه داد: بیشتر از ۳۵ ماموریت، طرح و برنامه این سازمان در حوزه‌های حمایتی، توانبخشی و توانمندسازی است که رسالت و وظیفه اصلی این سازمان را تشکیل می‌دهد.

وی اضافه کرد: سازمان بهزبستی در مراکز روزانه و شبانه‌روزی توابخشی نیز فعالیت دارد که مراکز شبانه‌روزی، برای مراقبت افراد دارای معلولیت شدید است.

وی با اشاره به اینکه سند جامع حمایت از حقوق معلولان به عنوان یک سند بالادستی، رویکرد اجتماعی به معلولان دارد، افزود: بر اساس این سند همه مردم در قبال افراد دارای معلولیت، مسئولیت دارند که اجرای درست این قانون خواسته اصلی معلولان است.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان خاطرنشان کرد: میانگین مناسب سازی ادارات دولتی استان برای حضور معلولان ۴۰ درصد است و معابر عمومی، پیاده‌روها و اماکن تجاری و پزشکی نیز حداکثر ۲۵ مناسب سازی شده است.

رسولی تاکید کرد: طبق قانونی که سال ۹۷ ابلاغ شده، همه دستگاه‌ها مکلف شده‌اند که ۱۰۰ درصد مناسب سازی را انجام دهند در حالی که اکنون در استان ۴۰ درصد است.

کد خبر 124324

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد