در رسانه| کمبود سرمایه در گردش بزرگترین مشکل عرصه تولید

به گزارش خبرنگار صدای آناک، خبرنگاران در ادامه بازدید به تولیدی پوشاک نیز رفتند و با یکی دیگر از کارآفرینان که خود در سال ۱۳۷۹ به دلیل سانحه در کارگاه چوب بری دچار ضایعه نخاعی و معلولیت شده بود گفت و گو کردند.

موسوی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: از سال ۱۳۸۳ با وجود شرایط جسمانی که داشتم و عدم آشنایی با کار تولید لباس، فعالیتم را در این حوزه شروع کردم.

وی ادامه داد: قبلا مجموعه ما کوچک بود و دو نفری کار میکردیم اما هم اکنون ۶ نفر در این تولیدی مشغول به کار هستند.

وی در خصوص افراد مشغول به کار در تولیدی و میزان تولید و نحوه‌ی فروش اجناس تولید شده در کارگاه ابراز داشت: نفرات شاغل در این تولیدی افراد عادی هستند و ما تقریبا ماهانه حدود۷۰۰ الی ۸۰۰ جین لباس زیر مردانه و زنانه تولید میکنیم و به دلیل کیفیت خوب تولیدمان علاوه بر تبریز به شهرستان های اطراف تبریز نیز عرضه میکنیم.

موسوی افزود: فروشگاه تک فروشی هم داریم ولی عمدتا فروش ما به صورت عمده میباشد.

وی با بیان اینکه یکی از عمده ترین و بزرگترین مشکلات ما تهیه مواد اولیه میباشد و مشکل عرصه تولید کمبود سرمایه در گردش میباشد، مطرح کرد: مواد اولیه و پارچه های لازم برای تولید لباس ها را از تبریز تهیه میکنیم اما خب از آنجایی که منابع مالی زیادی در اختیار نداریم نمیتوانیم مواد اولیه به مقدار زیاد را یکجا تهیه کنیم و این عامل باعث میشود با وجود اینکه هم تقاضای زیاد داریم و هم توانایی آماده سازی سفارشات با تعداد بالا، متاسفانه نتوانیم برخی از سفارشات را قبول کنیم و همین عامل باعث میشود تا تعدادی از مشتری هایمان را دست بدهیم.

کد خبر 121631

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد