متن پیام به شرح ذیل می باشد:
مفهوم سلامت روانی از نظر سازمان جهانی بهداشت (WHO) چیزی فراتر از نبود اختلال روانی و شامل: خوب بودن ذهنی، ادراک خود کار آمدی ، استقلال و خود مختاری ، کفایت و شایستگی ، وابستگی میان نسلی و خود شکوفایی توانمندی های بالقوه فکری و هیجانی می باشد. به واقع سلامت روان دانش و هنری است که به افراد کمک می کند تا با ایجاد روش هایی صحیح از لحاظ روانی و عاطفی بتوانند با محیط خود سازگاری نموده و راه حل های مطلوب تری را برای حل مشکلاتشان انتخاب نمایند.
سازمان بهزیستی بعنوان یکی از متولیان اصلی سلامت فردی و اجتماعی در کشور به مدد مشاوران و روانشناسان متخصص از طریق ارائه خدمات روانشناسی ،مشاوره و مددکاری توسط مراکز خدمات روانشناختی ومددکاری تحت نظارت،موسسات سلامت روان،صدای مشاور (١٤٨٠) اورژانس اجتماعی (123)،و... با ارائه آموزشهای تخصصی پیش از ازدواج،آموزش مهارتهای زندگی و آموزشهای زندگی خانواده وارائه خدمات روانشناختی به افراد نیازمند و در معرض آسیب و یا آسیب دیده از قبیل جوانان در شرف ازدواج، زوجین متقاضی طلاق،معتادین،سالمندان،معلولین ،بیماران اعصاب و روان، زنان سرپرست خانوار،کودکان کار و....با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از قبیل طلاق ،خودکشی،اعتیاد،خشونتهای خانگی،همسر آزاری ،کودک آزاری و .. و دهها فعالیت دیگر در راستای ارتقا سلامت روان و سلامت اجتماعی جامعه هدف به صورت تخصصی و همدلانه تلاش می کند.شعار جهانی امسال هفته سلامت روان، اهمیت سلامت روان در محیط کار می باشد و این شعار خود مبین این موضوع می باشد که باید سلامت روان را در تمامی جهات مورد توجه قرار دهیم.
اینجانب ضمن گرامیداشت هفته سلامت روان، از زحمات همکاران دلسوز و پر تلاش سازمان بهزیستی به ویژه همکاران بهزیستی استان گیلان اعم از روانشناسان، مشاوران، مددکاران فعال و ساعی این حوزه وهمه عزیزانی که برای ارتقا سلامت روان آحاد جامعه تلاش می کنند قدردانی می نمایم و توفیقات روزافزونشان را از درگاه باریتعالی مسئلت دارم.
نظر شما