مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری اردبیل اظهار داشت: هرچه قدر به مباحث پیشگیری توجه کنیم به همان میزان در تضمین آینده خود موفق خواهیم بود الان هزینه های بسیار گزاف و هنگفتی برای درمان اعتیاد می شود اما دریغ از مباحث تربیتی و پیشگیری، باید این قبیل مباحث به مدارس هدایت شوند تا از طریق خود دانش آموزان و اولیای آنها مسایل تربیتی و آگاه سازی های تخصصی و به روز شروع شوند.
با قلاچی ادامه داد: تمامی متولیان امر تعلیم و تربیت باید از آموزش های پیشگیری از اعتیاد برخوردار شوند بنابراین شما تسهیلگران و سازمان های مردم نهاد به عنوان متولیان امر عهده دار مسئولین سنگین در قابل آحاد جامعه هستید و این مهم را باید از مسئولان مطالبه گری کنید.
وی تصریح کرد: شماها به عنوان سمن های فعال و موفق باید در صدد راه اندازی اتاق فکر گروه هم اندیشی، اندیشه ورزی و همفکری تشکل های مردم نهاد و فعالان عرصه پیشگیری و مقابله با مواد مخدر بوده و پیگیر مطالبات آنها باشید و در نهایت این دغدغه ها را به مردم انتقال دهید.
او افزود: بنابراین لازم است در همین رابطه کارهای عملیاتی و تحقیقاتی که ثمر بخش باشدانجام دهیم ما الان باید در صدد ارتقاء سطح علمی، دانش، معلومات و سواد مسئولان نظام و در راس آنها مسئولان تعیلم و تربیت با یاری خواستن از علم جدید و هوش مصنوعی باشیم تا توانمند سازی فکری و اطلاعاتی از این مسیر شروع و تداوم یابد چونکه اغلب بروز و شیوع آسیب های اعتیاد از طریق نا آگاهی و کم توجهی به این قبیل مسایل رخ می دهد.
این مسئول در بخش دیگر از سخنان خود اشاره کرد: در بحث مواد مخدر و معتادان بهبود یافته باید گفت صیانت و توانمندی سازی روشی هست که بخشی از مشکلات معتادان را حل کند اما چاره ساز نیست بنابراین در این راه باید بصورت ریشه ای و مقابله ای اقدام های موثری انجام شود.
وی اظهار امیدواری کرد: برای حمایت از معتادین رهایی یافته از اعتیاد باید برنامه ریزی های منسجم، مدون و عملیاتی برای اشتغال پایدار داشته باشیم و با شناسایی محورهای مناسب خدمات لازم را در توانمند سازی آنها بسیج نموده و پیاده نماییم.
نظر شما