حجتالله محمدزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار «شهر بیست» با گرامیداشت هفته بهزیستی در خصوص فعالیتهای دفتر پیشگیری، درمان و کاهش آسیب اعتیاد ادارهکل بهزیستی قم، اظهار کرد: از اعتبار ۲۱ میلیارد تومانی این دفتر در سال گذشته، ۱۷ میلیارد محقق شد.
وی با بیان اینکه ۱۲ کمپ شبانهروزی ترک اعتیاد در قم فعالیت دارند، گفت: همچنین دو مرکز اجباری ماده ۱۶ در قمرود فعال هستند که طبق قانون محل پذیرش و درمان معتادین متجاهر است، ضمن اینکه مرکز ماده ۱۶ کرامت نیز با مدیریت سپاه قم در حال فعالیت است.
معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان قم افزود: معتادان متجاهر مراکز ماده ۱۶ توسط عوامل شهرداری، انتظامی و قضایی به این مراکز معرفی میشوند و طبق قانون، ۲۵ درصد هزینه نگهداری معتادان متجاهر مراکز ماده ۱۶ با شهرداری و ۲۵ درصد نیز با استانداری است که بخشی از آن در سال گذشته پرداخت شده است.
محمدزاده افزود: در سال گذشته، ۷۵۴ بیمار مرد و ۱۸۳ بیمار زن در مراکز ماده ۱۶ پذیرش شدند و هر بیمار در مدت سه تا شش ماه در این مراکز حضور دارد.
وی تصریح کرد: همچنین ۱۷ مرکز سرپایی در قم فعالیت دارند که متادونتراپی میکنند.
معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان قم همچنین از فعالیت مرکز صیانت در بخش بازدرمان معتادان خبر داد و گفت: افراد بعد از خروج از دوره درمان در این مرکز مراقب میشوند و خدمات مددکاری و اشتغال به آنان ارائه میشود.
محمدزاده همچنین به فعالیت باشگاه یاران مثبت در قم اشاره کرد و گفت: اعضای این باشگاه، افراد مبتلا به ایدز هستند که از این باشگاه خدمات میگیرند، در حال حاضر این باشگاه سیصد عضو و پرونده دارد.
وی ادامه داد: سال گذشته در مرکز گذری کاهش آسیب (DIC) نیز به ۲۵۷ نفر از افراد بیخانمان و معتاد خدماتی نظیر اسکان و غذا ارائه داده شد.
معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان قم در پایان خاطرنشان کرد: همچنین موبایلسنترها و یا ونسنترها را داریم که در مناطقی که آسیبزا هستند یا معتادان و کارتنخوابها حضور دارند، خدمات کاهش آسیب را ارائه میدهد.
نظر شما