در طرح مشارکت اجتاعی نوجوانان (مانا) روش های مهارتهای اجتماعی ، روش های مقابله با آسیب ها ، راهکارهای حل مساله ، نشاط اجتماعی و سایر مسائل مرتبط با موضوع آموزش داده خواهد شد .

همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر به منظور پیشگیری از آسیب های اجتماعی در بین نوجوانان ، طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران (مانا) با حضور فرماندار شهرستان بیله سوار ، مدیرکل بهزیستی و هیات همراه و جمعی از کارشناسان و تسهیلگران بهزیستی شهرستانهای بیله سوار ، پارس اباد و گرمی در محل فرمانداری شهرستان بیله سوار برگزار شد .

در این نشست قبادی فرماندار شهرستان بیله سوار با اظهار این مطلب که تمامی برنامه های سازمان بهزیستی در سطح جامعه نمود اجتماعی دارند و از انسجام و آینده نگری لازم برخوردار هستند گفت: در اجرای برنامه اجتماع محور ، نوجوانان حساس ترین گروههای سنی را شامل می شوند که لازم است در این خصوص سرمایه گذاری خوبی صورت گیرد.

فرماندار شهرستان بیله سوار از جامعه روحانیت خواست تا از تریبون نماز جمعه نسبت به آگاهسازی از خطرات وآسیب های اجتماعی خصوصاً مواد مخدر به افراد جامعه اطلاع رسانی کنند.

قبادی آموزش مهارت جرات ورزی و مهارت نه گفتن به خردسالان و نوجوانان را لازمه سلامت اجتماعی دانست و گفت: افزایش اعتماد به نفس و ایستادگی در برابر ناملا یمات بویژه آسیب های اجتماعی می تواند جوابگوی بسیاری از این دست پدیده ها باشد .

ایشان غفلت از حوزه های فرهنگی ، ورزشی و غیره را خطر آفرین وتهدید زا یاد کرد و گفت: امروز در سطح جامعه شاهد رویارویی سازمان بهزیستی درتمامی ابعاد پیشگیری و کنترل آسیب ها هستیم که با تمام توان عهده ار مسئولیت مقابله با این نارسایی فرهنگی تلش می کند.

در ادامه دکتر ستاری مدیرکل بهزیستی استان با بیان این مطلب که در بحث آسیب های اجتماعی تجربه و شواهد نشان می دهد که هرچه در زمینه مسائل اجتماعی غیر علمی و تخصصی نگاه کنیم نتیجه مطلوب بدست نمی آید گفت: در پیگیر ی اهداف و کنترل آسیب ها بهتر است رویکردها مبتنی برشواهد ، یافته های علمی ، دانش وتخصص باشند .

مدیرکل بهزیستی استان اظهارداشت : در بحث آسیب های اجتماعی بویژه در رابطه با موضوع اعتیاد لازم است در بین دوطیف یا گروه ، بیشترین سرمایه گذاری را داشته باشیم که یکی کودکان و نوجوانان ودیگری گروههای کاری خصوصاً در محیط های کار است .

دکتر ستاری ادامه داد: در این رابطه بهزیستی استان چندین طرح و برنامه مهم و کاربردی را سرلوحه خود قرارداده است که با همکاری و مشارکت دستگاههای اجرایی عضو از قبیل ؛ دادگستری ، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی ، شهرداری و...اجرا می نماید.

وی اضافه کرد: طرح مشارکت اجتماعی دانش آموزان یا طرح ماد ازجمله آنهاست که دانش آموزان در محیط های درسی وآموزشی علاوه بر فراگیری آموزش های رسمی ، مهارتهای اجتماعی را آموزش می بیندد.

ایشان عنوان کرد: دانش آموزان خود شناسایی کنندگان مهارتهای زندگی هستند و موقعی که رویکردها اجتماعی یا مردمی باشد خود فرد تصمیم گیرنده و ارائه دهنده راهکار مقابله با پدیده می شود .

ستاری همکاری بین بخشی مدرسه و خانواده در مصون سازی نوجوانان و جوانان از آسیب های نوپدید را مهم ارزیابی کرد و گفت: در مصون نوجوانان رابط والد فرزندی باید از پایداری واستقامت قوی برخوردار شوند تا این افراد تمایلی به گرایش به سمت اعتیاد نداشته باشند .

ایشان تصریح کرد: تا بحال حدود 3 هزار نفر در طرح مصون سازی عدم گرایش به اعتیاد از آموزش های لازم برخوردار شده اند که امیدواریم طرح های موجود بصورت آینده نگر و کاملاً هدفدار سلامت خانواده را تامین کنند .

وی یادآور شد در طرح مشارکت اجتاعی نوجوانان (مانا) روش های مهارتهای اجتماعی ، روش های مقابله با آسیب ها ، راهکارهای حل مساله ، نشاط اجتماعی و سایر مسائل مرتبط با موضوع آموزش داده خواهد شد .

دکتر ستاری پایگاههای سلامت اجتماعی را پشتوانه محکم در افزایش ارتقاء دانش و آگاهی افراد دانست و گفت: هم اکنون در سطح استان 27 پایگاه فعالیت دارند که 4 مرکز مختص شهرستان بیله سوار می باشد .

ایشان با بیان این موضوع که استان اردبیل کم شیوع ترین استان در زمینه گرایش مواد مخدر می باشند گفت: در پایان این آموزش ها انتظار می رود ضمن تجلیل از افراد موفق، فراگیران سبک زندگی سالم و مصون ماندن از اعتیاد را سرلوحه خود قراردهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد