مهمترین رویکرد طرح «مانا» توجه به مقطع سنی نوجوانان و استفاده از ظرفیت های بزرگ این سنین در مشارکت و برنامه ریزی برای کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه است.

ستاری با اشاره به اینکه ۲۷ پایگاه با تشکیل ۵۴ گروه دختران و پسران در استان طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران (مانا) را اجرا می کنند، گفت: طرح «مانا» برای مشارکت اجتماعی بیشتر نوجوانان در مقابله با آسیب های اجتماعی است.

«بهزاد ستاری» گفت: 27 پایگاه با تشکیل 54 گروه دختران و پسران در استان طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران (مانا) را اجرا می کنند.

مدیر کل بهزیستی استان اردبیل تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح مشارکت اجتماعی بیشتر نوجوانان در مقابله با آسیب های اجتماعی و طرح راهکارهای مناسب برای حل معضلات است.

وی اظهار داشت: مهارت آموزی در زمینه فعالیت های پیرامون اجتماعی نوجوانان می تواند زمینه آموزش قوی برای کاهش و مصون سازی افراد جامعه در مقابل آسیب های اجتماعی باشد.

ستاری تاکید کرد: محدودیت های ایجاد شده در زندگی شهری و امروزی باعث کاهش اطلاعات نوجوانان در مورد برخی از رفتارهای ناهنجار اجتماعی می شود و این نقطه آسیب زایی آنها را فراهم می کند و باید با آموزش و ارائه راهکار فعالیت های اجتماعی نوجوانان را بازتر کرد.

مدیر کل بهزیستی استان افزود: نوجوانی مهمترین مرحله تکامل اجتماعی افراد جامعه است که مورد بیشترین تهدید از سوی ناهنجاری ها قرار می گیرند و باید در این دوران مراقب رفتارها و برخوردها در این سنین باشیم.

این مقام مسئول ادامه داد: مهمترین رویکرد این طرح توجه به مقطع سنی نوجوانان و استفاده از ظرفیت های بزرگ این سنین در مشارکت و برنامه ریزی برای کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه است.

ستاری بیان کرد: کودکان در سنین پائین بیشتر در مورد مسائل آموزشی، فرهنگی و خانوادگی آموزش می بینند و باید برنامه های در زمینه رفتارهای اجتماعی در سطح جامعه صورت گیرد که طرح مانا با این هدف پایه ریزی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد