به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی کردستان در این کارگاه که با حضور حداکثری همکاران و در سالن اجتماعات اداره تشکیل شد ، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ابتدا اطلاعات اولیه و اساسی در مورد تغذیه سالم ارائه و بر اهمیت مصرف صحیح مواد غذایی برای تمامی اقشار جامعه به خصوص کارمندان، کودکان و سالمندان در جهت پیشگیری از انواع بیماری ها و بالا بردن سطح سلامت جامعه تاکید کرد.
وی در مورد چگونگی تغذیه سالم و جلوگیری از افزایش وزن در کودکان و سالخوردگان و به تبع ییماری های متقارن با مصرف نامناسب مواد غذایی به حاضرین آموزش هایی ارائه داد. از نکات مهم دیگر مورد بحث در این جلسه می توان به موارد زیر نیز اشاره کرد:
1. اهمیت رعایت مصرف مواد غذایی متناسب با زندگی کارمندی و پشت میز نشینی.
2. اهمیت ویژه مصرف امگا 3 و 6 و 9، ویتامین D، کلسیم و آهن.
3. راهکارهای مصرف درست مواد غذایی در جهت پیشگیری از انواع سرطان ها و بیماری های قلبی و عروقی.
4. اهمیت مصرف موادغذایی سنتی و خانگی به جای غذاهای آماده و فست فود، و عادت دادن کودکان به آن ها و غذاهای مقوی خانگی.
5. توجه به مصرف حبوبات و نان و غلات، میوه و سبزیجات، شیر در طول روز برای کلیه سنین.
6. کاهش مصرف انواع نان و برنج و سیب زمینی و شیرینی ها با هدف کاهش وزن و چربی در بدن.
7. لزوم انجام ورزش های هوازی و استفاده از نور خورشید در طول روز به مدت نیم ساعت.
در پایان کلاس به بحث و پرسش و پاسخ در مورد چگونگی تغییر ذائقه غذایی، نگهداری صحیح موادغذایی زمینه مشکلات و بیماری های مرتبط با موضوع تغذیه و حفظ سلامت کلی پرداخته شد.
نظر شما