بهبود تغذیه کودکان ۳ تا ۶ سال هدف کلی از اجرای طرح تأمین یک وعده غذای گرم

زهرا امینی مدیرکل بهزیستی استان مرکزی هدف کلی از اجرای طرح تأمین یک وعده غذای گرم رابهبود تغذیه کودکان ۳ تا ۶ سال خانواده های نیازمند در مناطق محروم روستایی برشمرد

امینی افزود: کودکان به عنوان ارزشمندترین سرمایه های انسانی واجتماعی هستندوتوجه به کودکان وارتقای وضعیت آنان از نظرجسمی ،روانی ،اجتماعی ومعنوی جامعه رادرمسیر پیشرفت وترقی قرارخواهددارد بهزیستی استان درراستای وظایف قانونی خویش درزمینه ارائه خدمات مختلف به کودکان ،توفیق این راداشته گامهای موثری درجهت بهبود وضعیت کودکان درابعاد مختلف برداردیکی ازاقدامات این سازمان پرداخت اعتباریک وعده غذای گرم درروستامهدهاو مهدهای کودک مناطق محروم شهری است .

    این مقام مسئول اذغان داشت :در استان مرکزی طرح توزیع یک وعده غذای گرم در سال ۹۸ در۲۷روستامهد ومهد کودک مناطق محروم شهری از ۹ شهرستان استان شامل شهرستانهای کمیجان ، فراهان ، آشتیان ، شازند ،  خنداب ،  اراک ، خمین ، دلیجان ، ساوه از تاریخ ۱۶مهر ماه به اجرا در آمد .در این طرح که باهمکاری اداره کل بهزیستی استان و دانشگاه علوم پزشکی اجرا گردیدتعداد حداقل ۶۰۰ کودک از خدمات آن بهره مند شدند.شایان ذکر است کودکان به منظور تعیین شاخص های تن سنجی قبل وبعداز استفاده از غذای گرم مورد ارزیابی درزمینه قد و وزن قرار گرفتند.

مدیرکل  بهزیستی استان مرکزی هدف کلی از اجرای طرح تأمین یک وعده غذای گرم رابهبود تغذیه کودکان ۳ تا ۶ سال خانواده های نیازمند در مناطق محروم روستایی برشمرد و افزود:تأمین بخشی از نیاز های تغذیه ای کودکان از طریق یک و عده غذای گرم در روستا مهدها،  افزایش آگاهی کودکان در زمینه آشنایی با گروههای غذایی و  میان وعده های غذایی مناسب، بررسی وضعیت رشد کودکان ۳ تا ۶ سال روستا مهد ها بر اساس شاخص وزن برای سن، ارتقاء آگاهی خانواده ها در زمینه تغذیه و رشد کودک ضمن ارتقاء آگاهی مدیران و مربیان روستا مهدها در این زمینه ، اصلاح عادات و ایجاد رفتار تغذیه ای صحیح در کودکان و ترغیب خانواده ها به استفاده از خدمات روستا مهدها از اهداف اختصاصی این طرح است.

    وی در ادامه بیان داشت  :این وعده غذای گرم علاوه بر تشویق والدین روستایی برای سپردن کودکان به مهد باعث می شود کودکان از آموزش های مناسب مهدها هم استفاده نمایند. همچنین باعث رساندن مواد مورد نیاز به کودکان روستا ها که جزء مناطق محروم هستند شده و سبب کاهش سوء تغذیه درآنها می شود.برگزاری کارگاههای آموزش والدین ، مربیان به صورت حضوری و غیر حضوری ، تعیین سبد غذایی و برنامه غذایی یکسان در حداقل ۵ روز هفته از دیگر برنامه های این طرح بود البته همانطور که در همه نقاط کشور برخی غذاهای بومی و منطقه ای که مورد توجه و علاقه افراد است طبخ میشود در این طرح نیز به منظور ترویج فرهنگ بومی ، سنتی ومحلی دریک روز از هفته غدای طبخ شده از غذاهای سالم و مغذی بومی بود .

امینی عنوان نمود :در سال ۹۸ اعتباراین طرح با افزایش خوبی همراه بود به طوری که روزانه با سرانه ۳۷۴۰۰ریال حداقل به مدت ۶۰ روز طرح اجرا شد و سعی شد با اجرای درست طرح تلاش برای پرورش نسلی سالم و پویا، به منظور ساختن آینده مناسب و مطلوب کشور صورت گیرد.

ایشان درخاتمه  گفت :اعتبار این طرح نیز توسط سازمان بهزیستی کشور در طی چند مرحله به حساب مهدهای کودک مجری واریز گردید .

کد خبر 22670

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد