یازدهمین جلسه هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور برگزار شد

یازدهمین جلسه هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور، صبح امروز ۲۹ مرداد ماه در ساختمان مرکزی سازمان بهزیستی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، در این جلسه که "دکتر مهدی جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور و رئیس این ستاد"، "دکتر وحید قبادی دانا معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور و دبیر این ستاد"،  "دکتر محمد نفریه معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور"، "مهندس جمال الدین عزیزی بندرآبادی شهردار یزد"، سپنتا نیکنام عضو شورای اسلامی شهر یزد، "ابراهیم کاظمی مؤمن سرایی رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور" و نماینده سازمان های متولی حضور داشتند،  شهر یزد بعنوان "پایلوت شهر دسترس پذیر" انتخاب شد.

ضرورت استفاده از ظرفیت دستگاه ها برای آموزش و تولید محتوا در زمینه مناسب سازی

دکتر جمالی نژاد در این جلسه، با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت دستگاه ها برای آموزش و تولید محتوا در زمینه مناسب سازی گفت: دستگاه های زیادی ظرفیت های لازم برای آموزش و تولید محتوا در زمینه مناسب سازی را دارند.

وی آموزش بدنه کارشناس در دستگاه ها را مؤثر دانست و افزود: مناسب سازی مسیرهای گردشگاهی که در شهر یزد اتفاق افتاده است می تواند بعنوان یک اقدام خوب در سایر شهرها اجرا شود.

وی بیان داشت: مقرر شد با هزینه شهرداری یزد مستندسازی اطلاعات درخصوص مناسب سازی توسط شبکه سلامت در شهر یزد انجام شود.

جمالی نژاد خاطرنشان کرد: جامعه هدف سازمان بهزیستی بسیار مقدس است از اینرو باتوجه به وضعیت اقتصادی کشور هر کمکی ازسوی دستگاه ها برای این قشر کافی نیست و لازم است تا دستگاه ها از ظرفیت های خود برای کمک به این قشر استفاده کند.

شهر یزد بعنوان "پایلوت شهر دسترس پذیر" به مدت ۳ سال انتخاب شد

دکتر وحید قبادی دانا رییس سازمان بهزیستی کشور در این جلسه گفت: باتوجه به اینکه اقدامات خوبی در شواری اسلامی شهر یزد انجام شده بطوریکه مراحل صفر تا صد کار در امر مناسب سازی به صورت علمی و عملیاتی در این شهراجرا شده است، از طرفی هتل تراز معلولین مشهد توسط مهندسین و خیر یزدی ساخته می شود، بنابراین شهر یزد بعنوان "پایلوت شهر دسترس پذیر" به مدت ۳ سال انتخاب شد.

وی افزود: وجود ناظر معلول در شهرداری یزد و اختصاص ردیف بودجه برای مناسب سازی اماکن این شهر همچنین برگزاری نخستین جشنواره معلولین در یزد می تواند بعنوان الگو در سایر شهرداری های کشور پیاده و تسری پیدا کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه خاطرنشان ساخت: اهتمام ویژه ای به لحاظ فرهنگی و تاریخی ازسوی مسئولین، خیرین و مردم شهر فرهنگی و تاریخی یزد انجام شده است که قابل تقدیر است.

 بودجه مناسب سازی منازل افراد دارای معلولیت در شهر یزد دو برابر شد

قبادی دانا در ادامه این جلسه از دو برابر شدن بودجه مناسب سازی منازل افراد دارای معلولیت در شهر یزد خبر داد و گفت: براین اساس معاونت توانبخشی سازمان بهزیستی  بودجه تخصیص یافته  برای  مناسب  سازی  منازل  افراد  دارای  معلولیت  یزد را  از  ۸۰۰ میلیون تومان به  یک  میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان افزایش داد.

وی  همچنین یادآور شد: این معاونت آماده است تا کارگروهی برای کمیتة اطلاع رسانی درخصوص مناسب سازی راه اندازی کند همچنین این معاونت با استفاده از تجربیات کارشناسان در امر مناسب سازی، آمادگی تولید محتوا دراین زمینة را دارد.

وی همچنین از رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور خواست، گزارشی از حضور اعضای دستگاه ها در جلسات مناسب سازی و عدم حضور  برخی از  دستگاهها تهیه کند تا از طریق نامه نگاری ازسوی وزیر کشور به سازمان ها و حتی استانهای کشور ارائه و ابلاغ شود.

مناسب سازی جزو دغدغه مردم و مسوولین شود

در ادامه این جلسه دکتر محمد مهدی قاسمی مدیر شبکه سلامت ضمن ارایه گزارش کمیته آموزش و اطلاع رسانی بر موضوع اطلاع رسانی  و فرهنگ سازی تاکید کرد گفت: نیاز به تولید محتوا و آموزش در زمینه مناسب سازی است.

وی افزود: باید مناسب سازی جزو دغدغه مردم و مسوولین شود.

قاسمی بیان داشت: اگر محتوای لازم در خصوص مناسب سازی  تولید و در اختیار شبکه سلامت قرار گیرد می توان با استفاده از ظرفیت این شبکه اطلاع  رسانی لازم  صورت  بگیرد.

گفتنی است، در این  جلسه، سپنا نیکنام عضو  شورای  اسلامی  شهر یزد  و مهندس مهندس جمال الدین عزیزی بندرآبادی شهردار یزد، گزارشی از  اقدامات شورای  اسلامی شهر یزد و شهردار یزد در خصوص مناسب سازی ارایه  دادند.

در پایان جلسه  نیز مقرر شد جلسه بعدی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور یک ماه آینده برگزار شود.

کد خبر 21812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =