جشنواره غذاهای بومی-محلی و سنتی در بین زنان خانوار در مریــوان

با حضور رئیس اداره بهزیستی مریوان، کارشناسان تغذیه پایگاه بهداشت سلامت، و تعدادی از کارکنان اداره بهزیستی مریوان و کارشناسان پایگاه خدمات اجتماعی شماره یک طلوع با هدف شور ونشاط در بین زنان خانوار محله کوره موسوی مریوان و همچنین احیای غذاهای بومی-محلی در آن پایگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان، حیدری ضمن تشکر از کارشناسان پایگاه خدمات اجتماعی طلوع هدف از این جشنواره غذایی را معرفی غذاهای سنتی و ترویج شور و نشاط در بین زنان خانوار جهت تشویق کردن آنها به غذاهای سنتی و بومی دانست.

در ادامه آزادی کارشناس تغذیه، غذاهای بومی محلی استان کردستان را از غذاهای خوب و مهم جهت تغذیه افراد دانست و اشاره کرد که رعایت کردن نکات بهداشتی در پخت وپز  این غذاها امری بسیار ضروری بوده و همگی باید نکات مهم بهداشتی را سر لوحه کار خود قرار دهیم.

در پایان کارشناسان تغذیه به عنوان داور جشنواره 5 غذا را انتخاب کرده و جوایزی به برندگان داده شد.

کد خبر 12168

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد