به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان، حیدری ضمن تشکر از کارشناسان پایگاه خدمات اجتماعی طلوع هدف از این جشنواره غذایی را معرفی غذاهای سنتی و ترویج شور و نشاط در بین زنان خانوار جهت تشویق کردن آنها به غذاهای سنتی و بومی دانست.
در ادامه آزادی کارشناس تغذیه، غذاهای بومی محلی استان کردستان را از غذاهای خوب و مهم جهت تغذیه افراد دانست و اشاره کرد که رعایت کردن نکات بهداشتی در پخت وپز این غذاها امری بسیار ضروری بوده و همگی باید نکات مهم بهداشتی را سر لوحه کار خود قرار دهیم.
در پایان کارشناسان تغذیه به عنوان داور جشنواره 5 غذا را انتخاب کرده و جوایزی به برندگان داده شد.
نظر شما